Kolač kupi, život spasi

web_admin 10. Marta 2017.
Kolač kupi, život spasi

 

Iako tmurno jutro,  pogledi su vedri,  udružene snage,  danas su obilježile Cazinski trg.

Vrijedne cazinjanke,  danas su  prodavale kolače i to sve zbog pomoći malom Nailu Leliću.

Prema zadnjim informacijama iz grupe podrške „Spasimo život malom Nailu Leliću“, dječak se danas ne osjeća najbolje, a ni nalazi nisu pozitivni. Postoji mogućnost da će doći i do promjene liječenja.

Baš zbog toga, prijatelji Medrese su   se ponudili  i dogovorili smo  ovakvu vrstu pomoći.

Kolači su pristizali, a ni kupaca nije  falilo. Raznih kolača je bilo, a također i kupaca. Neki nisu željeli kolače, ali kasu za prikupljanje pomoći nisu htijeli  zaobići.

Podsjećamo, zahvaljujući prvenstveno dobrim i humanim ljudima koji su od samog početka uz Naila, omogućeno mu je da ode na operaciju u Tursku, ali s obzirom na to da se tumor proširio na nadbubrežne žlijezde, bubrege i desno plućno krilo, potrebno je nastaviti liječenje, 5 ciklusa hemoterapije, za koje njegovi roditelji nemaju sredstava.

Uzeli smo i izjave od Cazinjanki koje su donirale svoje kolače u svrhu ove akcije za pomoć.

 

Za sve one koji danas nisu uspjeli odazvati se ovakvom vrstu akcije mogu izvršiti uplate na račun.

 

Za uplate iz BiH: Komercijalno-Investiciona Banka d.d Br. računa: 1980026001473554 Svrha: Pomoć za Naila Primalac: Lelić Dževad.

Za uplate iz inozemstva: Raiffeisen Bank dd Bosna i Hercegovina, adresa: Zmaja od Bosne bb, Sarajevo BiH,  SWIFT: RZBABA2S IBAN : BA391612000099378157 Primalac: Dževad Lelić.

Adresa primaoca: Mrazovac 73, Bužim.

Tekst i foto: Fatima Kendić