Učenice Cazinske medrese osvojile prvo mjesto

web_admin 6. Marta 2017.
Učenice Cazinske medrese osvojile prvo mjesto

 

Ekipu su činile:

Sumeja Subašić(C), Nura Halilagić, Amila Vučkić, Ajla Topčagić, Nahla Talić, Merjema Durić, Azra Handanagić, Hana Talić, Esma Ćehić, Sara Kadirić, Esma Livaković, Ilhana Jušić, Adna Velić

U sklopu današnjeg Općinskog takmičenja koje se je održalo u sali Gimnazije, učestvovale su i naše učenice i to u gore navedenom sastavu.

 

Najveću zaslugu, imala je  profesorica Amela Balić koja je uspješno pripremila naše učenice. Najme, učenice su odigrale dvije utakmice. Prve utakmica je bila neizvjesna pa je i njen sami kraj glasio 27:25 u korist  medrese ,  dok je druga utakmica završena pobjedom i rezultatom 25:10 u korist Cazinske medrese.

 

 

Ovim rezultatom,  naše učenice su se plasirale na Kantonalno takmičenje. Ovim putem čestitamo našim učenicama na  uspjehu uz nadu  da se ovaj rezultat ponovi i na Kantonalnom takmičenju.

 

Također koristimo priliku da čestitamo i našim momcima, koji su osvojili treće mjesto.

Ekipa je igrala u sastavu:  Harun Nuhanović, Vedad Melkić, Abdurrahman Nuhanović, Haris Kajtezović, Selvedin Muratović, Enes Šabić, Dženail Hodžić, Imran Mešić, Emrah Nuhanović, Mustafa Veladžić, Rijad Kilim, Ilhan Nadarević.

 

Redakcija