Prijava kandidata za upis u Medresu

Zbog nemogućnosti da lično donesu svoje dokumente, a i zbog jednostavnosti prijave kandidata, za upis u prvi razred Medrese prijave će se vršiti online. Najvjerovatnije u ovoj godini neće se održati prijemni ispit, nego će se odabir kandidata vršiti na osnovu online prijava. 

Na sljedećem linku kandidati će moći uraditi  online prijavu:

Također, kandidati su obavezni popuniti i zahtjev za upis te ga poslati na e-mail Medrese: medresa1@bih.net.ba 

Ukoliko ne budu mogli popuniti zahtjev za upis i poslati ga putem maila, kandidati ga mogu popuniti, isprintati i kao sliku poslati putem Vibera ili Whatsappa na broj 061/937-484

Online prijave se mogu slati do 20. juna 2020. godine.

Također, ukoliko kandidati žele mogu svoja dokumenta lično donijeti do 20. juna ove godine u Medresu, svakim radnim danom od 9 do 13 sati.

Ukoliko žele svoja dokumenta kandidati mogu poslati i putem pošte do 20. juna ove godine na adresu: Medresa “Reis Džemaludin-ef. Čaušević” Cazin, 77220 Cazin.

Svi kandidati koji budu, ako Bog da, primljeni, dužni su donijeti originalnu dokumentaciju prilikom upisa u Medresu. Upozoravamo kandidate da se podaci iz online prijave moraju u potpunosti slagati sa podacima iz orginalnih dokumenata, inače će kandidatu biti onemogućen upis u Medresu.

Dodatne informacije i potrebnu pomoć možete dobiti putem e-maila: medresa1@bih.net.ba, putem telefona 037/514-893 i 061/937-484, te zvanične Facebook stranice Cazinske medrese i Instagram profila: medresa_cazin